tisdag 23 november 2010

Lillan är sjuk:(

Hej!

I fredags kväll började Julia kännas lite varm men hon mådde bra men bökade mycket under natten, på morgonen mådde hon bra men kändes lite små varm. Vi åkte till Erika i Linköping och när vi kom fram kändes Julia mer varm så vi tog temp som då visade 39 grader. Men hon var glad och höll igång på dagen ändå. Vi kom hem och då hade hon 40 grader som sen sjönk efter lite ipren. I söndags var det likadant men hon var fortfarande uppe och lekte och inte alls missnöjd. Så Patriks mamma var här så vi gick på Harry Potter i jkpg, när vi kom hem så hade Julia hög feber igen=(. Men det hade gått jätte bra att ha henne sa hans mamma så det var ju skönt, men det kändes så dumt när hon hade så hög feber igen men det visste vi ju inte när vi åkte. Igår hade hon ingen feber på dagen men var så gnällig och känslig, natten tills idag fick hon hög feber igen men det var nere på 37,4 på morgonen igen. Dagen har gått sådär hon har varit väldigt gnällig och åt inte förens nu ikväll. Vi åkte till vårdcentralen med henne för att se så hon inte hade öroninflammation men det visar sig att hon har ett envist virus! Tycker så synd om henne! Så skönt att vi fick i henne lite att äta nu ikväll men fy vad det är jobbigt när hon bara skriker och är missnöjd, inte alls lik våran lilla glada tjej ju!

Patrik har varit hemma dessa dagar för hon har stökat så på nätterna och varken han eller jag orkar med dagarna och särskilt inte ifall han ska klara av att jobba och jag vara hemma med henne. Så det är skönt!

I morgon fyller älsklingen år! Ska göra middag och god efterrätt till honom sen blir det ju förstås paket!

Fy vad det har snöat nu! Sen blåser det ju så mycket, var riktigt otäckt att åka fram och tillbaka in till stan innan!

Nu ska jag passa på och sova när lillan gör det!
Ta hand om er!

1 kommentar:

Anonym sa...

hoppas att julia kryar på dig snarast! inte roligt i mamma hjärtat kan jag tänka mig, hoppas att ni mår bra för övrigt. saknar er kram nella