onsdag 29 december 2010

Varit lite kreativ ;)

Har gjort en liten filmsnutt och lagt upp på youtube, men det går inte söka på den utan ni måste ha en länk. Så här kommer den för er som är intresserade :)


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7afaLKmzT-g

8 kommentarer:

Anna sa...

Åh va stolt jag är över dig älskade lilla Mikaela! Du var fin innan men ännu finare nu :) Puss & kram från moster!

Karin Lagerkvist sa...

Du är jättefin, bra jobbat!

Jessie sa...

Vännen! Det är så otroligt häftigt att se vad mkt det är som händer med din kropp! Du ska verkligen vara stolt! Så himla bra kämpat, och att du fortsätter kämpa på, du är sannerligen en inspirationskälla till att ta tag i sig själv, vad det nu kan innebära. I mina ögon har du alltid varit fin, innifrån och ut. Men man måste kunna känna sig så själv också, det vet jag.

Vilken midja du har fått! Man ser verkligen stora skillnader mellan bilderna.
Är så glad för din skull, att det får dig att må bättre och att du faktiskt kan säga att du känner dig fin! Och det syns! Du strålar på ett helt annat sätt =)
Jag är djupt imponerad!
Oftast går man bara och ser ner på sig själv, man är allmänt missnöjd, man gnäller och klagar.. Men du har verkligen tagit tag i det, du sträcker dig efter dina drömmar och mål- och du når fram!
Även om det inte är vikten jag måste jobba med, så är det så mkt annat, och du inspirerar mig till att en gång för alla ta tag i allt det där, och inte bara fortsätta att gå och se ner på mig själv, klaga och tycka synd om mig själv.
Jag tackar dig för det vännen!

Oj det här blev kanske lite långt..
Kram på dig!

Johanna sa...

Jag är så stolt över dig min älskade ängel! Det är en fantastisk resa du har gjort.
Men det är faktiskt så att jag aldrig tänkt på hur stor du varit, för mig är du alltid den samma. Du är en fantastisk människa på alla sätt. Så omtänksam och ofta så spurdlande glad. Du har fina åsikter och värderingar och vågar ta tag i saker och ting.
Men att du nu har nått en stor del av dina mål är ju bara ytterligare ett tecken på vilken kämpe du är och det måste kännas så skönt!
Själförtroendet ökar ju ännu mer när man ser resultat.
Du är min fina vän på alla sätt!
Älskar dig!

syster erika sa...

Kan inte fatta att du har gått ner så mycket i vikt, det är helt otroligt! Du blir bara vackrare och vackrare efter varje dag som går!! :)

Lisa sa...

Du är sååå fin underbara vän och som du har kämpat! Du har alltid varit fin men man ser verkligen skillnad nu, vi finns här och stöttar dig hela vägen! Jag säger som Jessie, du är verkligen en inspirationsskälla för oss alla!

Puss o kram

Anonym sa...

Mickan!
Att du har lyckats med detta är för att du har kämpat ända från början och du visar verkligen att man inte ska ge upp även om det känns som en evighet till målet.
Som de andra tjejerna säger så är du så fin på alla sätt och vis. Jag beundrar dig genom allt! Det gäller som sagt att ha ett bra mål att inrikta sig på och värkligen ta in det och kämpa utan att vända håll. Jag vet att det har varit jobbigt för dig och det kommer fler dagar som kommer vara så men försök då tänka på att du snart har klarat av 27 kilo, ATT DU KAN ATT DU ÄR STARK och framför allt Du ÄR ÄLSKAD FÖR DEN DU ÄR!
Jag komemr finnas för dig hela vägen och när du är nära målet så kommer jag att vara stoltare än vad jag är nu! Samtidigt som du ser målet närmre dig så se även det som är före det, din styrka!
Det kommer säkert hinder på vägen men dom kommer du att klara av bara du tror på dig själv. Älskar dig vännen min. Du är en kämpe som visar andra att det faktisgt går att nå sitt mål även om det just då känns omöjligt. Jag tror på dig! Hejja hejja puss och kram nella

Madde Frank sa...

Min älskade vän!
Vilken motivation du skänker oss alla, på ett eller annat vis! Vi har alla kanske något vi känner att vi måste jobba på. Jag själv har tex svårt med min självkänsla! Har alltid haft det men blivit betydligt bättre med tiden/åren tack vare min familj och ni, mina änglar! Jag själv vet hur svårt det kan vara att nå sitt mål! Det tar oftast längre tid än man tror men mår man bara bra under tiden så känns ändå tiden knapp! Det gäller att man lär sig se saker och ting ur andras ögon oxå och då menar jag ur de ögon som älskar oss för dom vi är! Du är en utav dom som jag precis älskar dig för den DU är! Du har alltid varit fin, och som Johanna skriver: Jag har aldrig sett dig så stor som du varit! Det som gör mig så rörd är just att du är SÅ himla fin Mikaela! Din vackra personlighet syns oxå på utsidan nu, man ser din glädje i ögonen! Jag ser en helt annan Mikaela idag, en lycklig Mikaela som förmodligen bara kommer känna ännu mer glädje ju längre fram du kommer ditt mål! Jag är så glad att jag får dela denna upplevelsen med dig, jag tycker det är helt fantastiskt att få se din framgång och varje gång vi ses så ser jag bara en gladare och gladare Mikaela och det värmer mig så gott i hjärtat! Det finns inget finare känsla än den känslan man känner när någon börjar se ett ljus..
Tänk vilken styrka du har!! Du är en jätte fin förebild!
Tillsammans klarar man allt och jag finns alltid vid din sida!
Jag älskar dig min ängel!