söndag 16 augusti 2009

Bebis verkar trivas gott i magen...

Hej=)

Grattis Jessica på 22 års dagen=) Hoppas du får en toppen dag med massa roligheter=)=)

Då var det söndag redan och helgen har sprungit förbi!
Roligaste nyheten var ju självklart att Lisa nu har fått sin lille gråben=) Blev en pojk (ingen mask som hon trodde) Neo ska han heta och han var så otroligt söt och massa hår på bilden som hon skickade! Längtar så tills vi kan höras och träffas=)
Jag har nu kämpat i flera dagar, ja hela veckan när jag tänker efter för att få ut denna inneboende som verkar trivas fint!
Jag har städat varje dag, dammsuget soffan och alla kuddarna, rensat hela huset inklusive källaren, har städat hela källaren grundligt, dansat och vickat på höfterna (tur ingen har fått se den synen hehe), sprungit/gått i trapporna, åkt på guppig väg, färdknäppat, skurat köket från tak till golv, putsat fönster som en galning, frostat av frysen osv osv. Har fått tips om rask promenad och vaxa bilen! Rask promenad kanske jag kan förska 100 m eller nått=). Men vaxa någon bil gör jag nog inte för då kommer bilen se värre ut än innan! Haha..

Jag antar att det nu får bli att vila då så jag orkar med när det verkligen gäller! Bebis verkar storm trivas även att jag har nu börjat få lite mer molande värk så lugnar det ner sig efter några timmar. Men den kommer när den är färdig, tålamod säger alla men vem har det, hehe.
Fast det är ju faktiskt 7 dagar tills det är beräknat och det är ju vanligt att man går över som förstföderska, så jag får väl rikta in mig på det. Allt är förberett för bebis i alla fall så den är välkommen nu när den känner för det=)

I fredags åkte mamma hem och genast blev det tomt men har varit så roligt att ha henne på besök=) Så jag städade mest den dagen och på kvällen tittade vi lite på film.
Igår var vi hemma hos Patriks bror och firade Jessica lite, sen till Eksjö för att handla och panta alla burkar jag hittade i källaren=) På kvällen var vi bjudna hem till Erika, Lisa, Madde, Jocke och William skulle med ha kommit men Lisa hade just fött barn! giltigt skäl=) Sen hade tyvärr Maddes och Jockes bil strulat så dom kunde heller inte komma. Men det blev Erika, Jag Patrik och Johanna i alla fall! Vi smaskade i oss av alla goda kladdkakor och glass hon hade gjort=) vi tittade även på barn filmen Charlottes web, som handlar om djur och framför allt en spindel så ni kan ju tänka er vad jag drömde om i natt! Gick till och med upp i sömnen för att leta spindlar, hehe. Typiskt mig. Idag har jag åter igen städat så nu ska jag duscha och vänta på älsklingens middag som han håller på med=)

Ha en toppen dag=)..Kramar


1 kommentar:

nella sa...

Den kommer snart gumman puss nella