söndag 2 augusti 2009

Akropolis=)...

Innan vi skulle åka in och kolla på lister ringde mormor och undrade om vi ville äta med henne på Akropolis=)
Självklart kunde vi inte tacka nej till det så vi åkte dit först! Både älsklingen och jag åt något som heter Pikilia 2 som innehåller köttfärsbiff, grillspett och oxfile med tzatziki, bearniese, grekisksallad och jätte goda klyftpotatis=)
Älskar verkligen maten där ifrån=) Jätte fint upplagt och allt har smakat gott som vi har ätit där. Vi satt där i 1,5 timme och pratade om allt möjligt och utomhus med så det var skönt för vilken varm dag det har varit idag!

Vi åkte till 2 olika ställen och kollade på lister men bäst pris fanns på cheapy, så vi köpte vita fina lister där ifrån=) Visst vi har egentligen inte råd men fick det för halva priset av vad vi trodde från början!
Så Jonas var snäll och körde hem listerna hit. Så nu håller älsklingen på och såga alla lister och lägger ut dom som dom ska ligga så ska Oskar komma med en spikpistol som han ska få låna, så på tisdag är förhoppningsvis alla lister på plats!
Mår skit dåligt av att det ser ut så här hemma golven är jätte smutsiga och äckliga och fullt med damm överallt men inte lönt att städa förens listerna är på plats men sen ska det minsann stor städas här hemma kan jag lova! Ska städas från tak till golv! Så lilla bebis då får minsann inte komma än för det finns ingen tid för det än;)..Hehe..

Var tvungen att lägga mig en stund för jag hade sammandragningar och var fruktansvärt svullen så det var skönt!

Ikväll ska vi titta på film sen börjar ju Patrik jobba i morgon så det blir ingen sen kväll!

Ha en härlig kväll=)..Kramar


Inga kommentarer: