söndag 22 november 2009

Prins William






Älskade lilla prins William nu har du döpts=)
Du var så duktig i kyrkan även att du inte var riktigt pigg. Du gjorde oss alla så stolta och du var så gudomligt söt i din dop klänning=) Din mamma och pappa har nog kämpat mycket för att få ihop en sån vacker dop gudtjänst till dig. Vackra låt val och Lisa sjöng så vackert som alltid!
Efter dopet var vi bjudna hem till Madde och Jocke där vi mötes av jätte fina dukade bord, så gulligt med turkost och blått. Madde hade beställt så fina servetter med Williams hela fullständiga namn och dagens datum. Din mamma hon vet hur man får det fint hon=)
Efter en stund blev vi bjudna på potatissallad, grönsallad, pastasallad, kyckling, rostbiff, röktlax, kall super god sås och frallor=) Ni kan ju tänka er hur mätta vi blev! Allt var jätte gott.
Det blev mycket prat och skratt denna dagen precis som det ska va vid en sån här högtid. Både maddes och jockes släkt är jätte trevliga och lättsamma så det var roligt. Madde tog sig så mycket tid för oss så vi hann prata massor vilket var jätte roligt=) Efter maten fick vi tårta, kärleksmums och toscakakor. Man gick ju inte där ifrån hungrig precis, hehe. Det var så gott så gott=) Efter det blev det present öppning och William fick så mycket fina saker. Jag kan inte tänka mig annat än att Madde och Jocke måste vara jätte stolta över sig själva och super nöjda med dagen. William var så go hela dagen! Tänk att han inte ens blev missnöjd när han fick vatten i sitt långa hår=) Tack snälla för att vi fick vara med och fira Williams dop dag!
Julia hon var så duktig hon började böka innan gudtjänsten började så jag blev allt lite nervös men sen lugnade hon sig och sov så gott hela tiden. Hemma hos madde sen så låg hon på en filt på golvet medan vi åt, som ni ser på bilden ovan. Så mamma och pappa fick för en gångsskull äta samtidigt=)

När vi kom hem efter denna härliga dag så gick Patrik till en jobba kompis och drack öl. Erika och jag badade Julia sedan somnade hon så sött. Då gjorde vi hemmagjord pizza, drack lite vin och tittade på twilight! Den bästa filmen som finns enligt oss=)

Idag ska Sofie komma och hämta mig och Erika så ska vi gå lite på a6, äta middag och gå på den nya twilight filmen new moon=) Ska bli så roligt, men samtidigt lite jobbigt att lämna julia så länge men Patrik ska ju ta hand om henne så det ska nog gå bra=) Hoppas jag i alla fall, hehe. Annars få vi åka hem express om jag blir alldeles tokig av saknad! Men man behöver få komma hemifrån och bara tänka på sig själv med, för allt kretsar kring Julia hela dagarna och det är så jag vill ha det men någon gång ibland så måste man ju få tänka på sig själv med.

Ha en toppen dag=)
Kramar

Inga kommentarer: