torsdag 23 april 2009

Torsdag..

Hej!

Herregud vad bebisen sparkar, den sparkar upp, ner och åt sidorna. Helt tokig, känns väldigt obehagligt när den sparkar mot tarmarna och överallt mot alla organ! Mår ju illa och blir helt svettig. Men roligt är det ju att den är pigg, blir bara så chockad varje gång den sparkar så jag hoppar till! För nu idag har det varit kraftiga sparkar!. Men läste nu att den väger faktiskt ca 600 g och är 23 cm! Det ni! Inte konstigt att det börjar kännas=)

Idag har mormor och Erika varit här dom hade med sig två jätte fina buketter med blommor till mig och massor av fika=) Vi mumsade i oss vad vi orkade resten ligger i kylen så älsklingen ska få sen när han kommer hem=) Roligt att dom kom är så tråkigt att sitta själv här hemma!

Idag gjorde älsklingen en helt gudomlig köttfärssås=)..Mums säger jag bara blev verkligen super god=). Han kan laga mat han=). Roligt att kunna bytas av ibland för vi gör mat på olika sätt men det brukar alltid bli gott!

Madde ringde innan med så på lördag firar vi Tony och då här eller i Hult hos Tonys föräldrar vi får se vilket det blir=) Vi ska grilla och spela kubb, ska ju bli fint väder i helgen så det blir nog jätte roligt!

Nu ska jag ta något att äta, bebisen tog slut på allt bränsle nu! Dags att fylla på=)
Ha en toppen kväll=)..Kramar

Inga kommentarer: