söndag 18 december 2011

Lille jul :)

God morgon!

Tyvärr togs det inte så jätte många bilder igår, men några får ni se i alla fall :) Vi hade det jätte mysig och åt väldigt gott :) Vi körde även den klassiska julklappsleken som alla blir så barnsliga och glada av :) Det slogs om dom där paketen som flög över bordet, jag vann det jag ville i alla fall ;) Det var inga barn med igår så vi hann riktigt umgås och prata massa så det kan ju också vara skönt ibland! Tror alla var nöjda efter denna mysiga och härliga dag! Madde hade dukat så fint och gjort det så mysigt hemma, så julstämningen infann sig:)Tack härliga ni för igår :)

Julia spenderade dagen med sin farmor och hade haft jätte roligt, så vi trodde hon skulle sova gott i natt! Men icke sa nicke!!!! Hon vaknade straxt före 23 och somnade vid 02.30!! Hon bara låg och gapade alla dessa timmar om att hon inte ville sova! Men vad gör man, man kan ju inte plocka upp henne så det blev ett evigt kämpande med att försöka få henne att somna :( Sen vaknade hon vid 07 men då tvingade jag henne att somna om till 9. Är totalt slut nu efter denna natten. Men Julia är glad och pigg, konstigt nog! Får se hur vi ska göra med hennes sovande på dagarna för så här kan vi inte ha det på nätterna, men det är så svårt för hon är så trött på dagen med. Men vi får korta ner hennes sovtid helt enkelt!

Idag är det julmarknad i Nässjö så vi funderar på att åka in. Men vi är väldigt trötta och det har ju kommit så mycket snö. Så vi får väl vakna till och diskutera det sen!

Hoppas ni får en mysig dag i det härliga vinter vädret :)

Inga kommentarer: