tisdag 22 november 2011

Lite tidigt kanske ;)

Ja lite tidigt att julpyntabloggen men man får passa på när man har tid :) Älskar allt som hör julen till med allt pynt och bak :)

Idag vabbar jag för lillan, hon har åkt på något virus så hon sover dåligt, feber som kommer och går, snorig och hostig! Så det är synd om snuttan! Nu sover hon en stund i alla fall. Märks att hon inte är riktigt kry för hon blir så trött snabbt. Får se hur hon är nu när hon vaknar om hon ska vara hemma i morgon med eller inte. Svårt att avgöra för i morgon kanske hon är hur pigg som helst men dom på jobbet måste ju hinna få in någon för mig. Men vi får se som sagt!

Ikväll klockan 20.00 på kanal 5 är våra vänner Nella och Oskar med i programmet kär och galen! Ska bli så roligt att spännande att se! Alla våra andra vänner åkte upp och var med under inspelningen men vi kunde tyvärr inte :( Men vi får se det idag i alla fall! Hejja hejja!!!

På förmiddagen hann jag med att baka kardemumma drömmar som jag hittade ett recept på!Dom blev väldigt spröda och goda :) Så nu finns det lite fika hemma till det stundande kalaset för älsklingen i helgen! Han fyller ju år på torsdag :)


Inga kommentarer: