onsdag 11 januari 2012

Stolt mamma!

Idag har mitt lilla hjärta gjort mig så stolt! Ringde bvc på morgonen angående Julias mage och dom tyckte att jag skulle ringa vårdcentralen direkt för att få en remiss till barnmottagningen. Julia hade som spädbarn misstanke till komjölksprotein och vi fick ge henne särskild ersättning, men hon kräktes jämt och var ofta missnöjd. Men sen när hon blev runt året så testade vi att ge vanlig mjölk och samma kost som vi äter och det har funkat bra. Hon har periodvis varit lös i magen men sen har det gått tillbaka och hon har varit som vanligt. Men sedan ca 1 månad tillbaka har hon varit lös i magen jämt 1-3 gånger om dagen och det har inte varit i normal form någon gång. Men hon har ätit som vanligt, inte kräkts och verkar ha mått bra för övrigt. Men nu börjar hon reagera på det själv och får panik när hon ska bajsa för hon är rädd att det ska läcka, stackarn. Så vi fick en tid till VC och för en gångsskull fick vi ett bra bemötande och Julia la sig så duktigt på sängen så doktorn fick undersöka henne sen fick vi även gå och ta blodprov. Jag trodde ju att Julia skulle börja gråta och tycka det var hemskt. Men till min förvåning satt hon som ett ljus även att sköterskan pressade och tryckte på detta lilla finger i 15 minuter! Flera sköterskor gick förbi och var helt förvånade över hur duktig hon var :) Men sen hade ju sköterskan lovat henne ett klistermärke med bamse på efteråt så hon visste att hon skulle vara duktig :) Vi fick även med oss 4 olika rör som vi ska ta avföringsprov med. Så nu ska hon testas för massor av olika saker och det känns verkligen tryggt och skönt att det ska utredas!

Läkar besöket tog jätte lång tid för vi hade fått senare tid än vad dom sa på telefonen plus att dom var försenade så vi fick vänta 1 timme innan vi fick komma in!

Vi hann precis till frisören och där var lillan jätte duktig med, så nu är hon jätte fin i håret. Hon fick även lite lila spray i luggen som hon var så mallig över :)

Efter allt stirr och stress var vi ju jätte hungriga så vi åt lunch på Almenäs källare :) Efter maten åkte vi till mamma och spenderade resten av eftermiddagen! Är helt slut nu men är så stolt över mitt lilla hjärta som har varit så otroligt duktig idag! Inget gnäll, skrik eller utbrott, skönt :)

Nu ska jag slappa lite innan sängen kallar, i morgon blir det att jobba igen!

Inga kommentarer: