söndag 29 april 2012

Vecka 36, dop och hotell övernattning :)

Hej!

Är nu i vecka 36+2 :) Kortet är taget igår och magen har allt växt till sig nu :) Kontrollen hos barnmorskan gick jätte bra jag följer kurvan, mina värden var bra och hjärtslagen som dom 3 sista gångerna har legat på 144 låg då på 134. Så ganska lågt, ska man gå på hjärtslagen så verkar det ju vara en gosse i magen. Många som tror det men jag har ingen känsla alls!

Igår var vi på dop för sötisen Walle, var så fint, trevligt och gott :) Julia hade fullt upp att springa runt och prata med allt och alla och leka med ballonger :)

Julia har nu sovit 3 nätter utan napp! Är så otroligt stolt och förvånad över hur smidigt det går utan! Visst kan hon nämna den men när hon vaknar så är det inte den hon frågar efter utan det är bara det vanliga gnället. Så nu fortsätter vi. Har inte gjort någon grej av det utan pratade bara med henne om att det räcker att hon har filt nu när hon ska sova och hon gick med på det. Första nattningen gick inte så jätte bra men vi gav inte efter utan hon somnade utan :)

Erika är här nu över helgen och vi bestämde oss för att hitta på något idag bara vi två. Jag har inte haft mycket egentid och känner att jag behöver få komma ifrån hemmet. Vi kollade runt men fann inget som verkade så kul att åka på. Men till slut hittade Erika ett hotell i Jönköping som det ingick fika, middagsbuffe och frukost buffé för en bra summa! Så hon bokade det, så inatt sover vi på hotell i Jönköping! Impulsivt och helt underbart. Ska bli så skönt att få ro om sig själv lite och framför allt få sova!

I morgon när vi kommer hem så ska vi grilla och ha lite valborgsfirande :)

Inga kommentarer: