torsdag 21 maj 2009

Torsdag...

Hej=)
Det har ju hänt grejer sen sist=)

Vi åkte till Växjö som planerat det var en mysig kväll hos moster där vi blev bjudna på middag och massa snacks=) Super trevligt. Sen på lördagen åkte vi till Sävsjö för att hjälpa Sofie att göra sig färdig till balen. Hon blev så underbart fin kände knappt igen henne, jag hjälpte henne med sminket med=)..*Stolt*=)
Pappa kände inte ens igen henne när hon kom och gick=)
Tror hon kände sig jätte vacker precis som an ska när man ska på bal=)
Efter balen åkte vi till Nella där vi titta på Eurovison=) Tyckte det var jätte bra, många bra låtar men det bästa vann ju=) Åkte tillslut hem jätte trötta efter dagen. På söndagen sen gjorde vi inte massor!
I måndags gick jag ju in i v.27 så det känns bra=)
Inget mer spännande direkt mer att säga om den dagen.
Igår kom Erika och hon sov över här tills idag. Vi bjöd hit Linda och hennes söta son Alex, super trevlig tjej verkligen och så gullig pojk hon har=) Sen tog vi det mest bara lugnt.
Idag har vi varit i Eksjö och träffat vännerna=) Vi käkade pizza, spelade minigolf och åt glass=) Jätte trevligt och tiden den bara sprang i väg. Vi bestämde lite så där hastigt och lustigt att om vi alla kan så åker vi till Öland nästa helg=)=) Skulle vara så roligt för det är ju nästan nu vi kan åka för sen kan ju inte Madde när hon ska få sin bebis sen jag efter det=) Hoppas nu bara att allt löser sig=)=)
Nu ikväll ska vi grilla lite och bara mysa älsklingen och jag=)
Imorgon blir det resa till Växjö igen då ska mormor till frissan och vi ska träffa moster Anna för att se henne nyköpta hus och äta lite tillsammans. Stackars mormor som har legat sjuk hela veckan men tur att hon känner sig bättre! På lördag ska vi hjälpa till för att förberedda den stora festen för Affe som ska bli på kvällen, över 100 personer som ska komma så det blir nog fullt ös!
På söndag ska vi hjälpa mamma och flytta och även på måndag! Så denna helgen är det fullproppat med grejer!
Nu måste jag hjälpa älsklingen=) Ha en toppen helg=)

1 kommentar:

Jessica, Johan & Tilde sa...

Så väldigt vacker hon var din systeryster! Verkligen! =)
Fint du sminkat henne, du är duktig! =)