lördag 13 augusti 2011

Semester = Underbart :)

Tänk att vår ängel snart är 2 år! Vart har tiden tagit vägen? Känns som hon nyss var så där liten så man knappt visste om man vågade ta i henne! Nu är det full rulle och hon pratar så mycket och duktigt :) Vi är så stolta över vårt lilla charmtroll! Det översta kortet är taget idag när vi var ute på eftermiddagen. Medan det nedanför är på hennes 1 års dag :) Tänk vad ett år gör!

Att få vara mamma till en sån är underbar liten tjej känns ofta overkligt och över väldigande. Är så tacksam och lycklig över att vi har en frisk och pigg liten dotter :)
Hon pratar som sagt väldigt mycket nu och hela meningar, ibland undrar jag vad hon får allt ifrån hehe! Men så skönt nu när man kan prata med henne och hon förstår och hon kan göra sig förstådd. Nu har det varit uppehåll på dagis för henne i 2 månader och hon ska vara ledig 2 veckor till eftersom jag är ledig så länge. Men vi ska hälsa på nästa vecka tänkte vi :)
Tänkte om vi på allvar skulle sluta med blöja med för hon hade nog fixat det nu, men det gäller ju bara att ta tag i det! Så vi får väl se hur det går :) Hon går ju på pottan om hon inte har blöja och både bajsar och kissar så det borde gå :) Olyckor kommer ju alltid hända. särskilt om hon leker och glömmer tex. Men vi får väl se hur det går :)

Vi har haft en jätte härlig semester, först på Öland med våra goa vänner och deras barn. Vi hade så trevligt och barnen hade jätte roligt :) Sen var vi i Strömstad hos morfar och det var kalas väder nästan varje dag så mycket bad blev det :) Jätte härlig vecka det med! Denna veckan som varit har vi rensat lite här hemma, varit på soptippen, frostat av frysen och gjort lite sånt där nödvändigt ont, hehe!

Nu börjar älsklingen jobba på måndag så då blir det 2 veckor för mig och Julia själva. Men vi kommer nog hitta på lite skoj :) Vi ska ju ha 3 kalas för lillan så mycket att planera :)

Ikväll har vi Patriks brors son här. Så tv är upptagen för playstation, så då tog jag mig tid för att blogga lite :)

Hoppas ni har haft en härlig sommar!

Inga kommentarer: