måndag 4 januari 2010

Måndag..


December har gått så fort så vi har knappt hunnit med. Det har varit upp och ner hela tiden, men slutet av december har bara varit uppåt=)

Vi har haft en hel mysig jul men som jag har skrivit tidigare väldigt intensiv. På nyårsafton hade vi vännerna här på besök på nyårsfika och firade Johanna som fyllde 24 år=)
Den första bilden är från nyårsafton, hon är så söt våran prinsessa!
Vi fick även höra en väldigt spännande och rolig nyhet=)
På kvällen var jag och Erika hos mormor, vi åt bakad potatis och tog det bara lugnt. Vid tolv slaget är det så mysigt för man ser hela stan från mormors fönster så vi fick se massor av raketer=) Julia sov igenom allt oljud=)

På nyårsdagen träffades tjejerna för lite tjej kväll med tacopaj, bål, spel och massor av skratt. Riktigt roligt att träffas tjejerna, det var så längesen det var bara vi=)
Så killarna satt här hemma med barnen!

I lördags hade vi besök av Sofia, Ted och deras lille William. Vi åt middag och Sofia och jag drack lite vin. Var super trevligt så jag hoppas att vi snart kan ses igen=)

Igår tog vi en tripp till mammasen så där blev det god mat och massa mys. Julia sov 2,5 timme så hon var inte allt för social hehe. Hon har varit trött nu under 2 veckors tid hon vill sova flera gånger under dagen och ibland 3 timmar i streck och då sover hon ändå bra på nätterna. Men dom har ju olika perioder och faser.

Hon har nu även fått börja med smakportioner. Det är så roligt, första gången hon fick smaka blev det gröt och då klöktes hon direkt och kräktes. Men sen fortsatte vi varje kväll och nu mumsar hon på. Igår fick hon nästan i sig en hel smak portion med gröt=) Som ni ser på bilden ovan så kan det gå vilt till vid gröten=) Här om dagen fick vi bada henne efteråt, hon klabbade och kletade över allt=)
Idag testade vi att ge henne potatis det var väl inte allt för populärt men jag förstår henne, allt måste ju smaka konstigt första gången. Så nu har jag fryst in lite smak portioner med potatis så får vi se om hon börjar tycka om det.

Sofie följde med hem igår tills idag så idag har Sofie, Julia och jag bara tagit det lugnt medan Patrik har fixat med hennes bil. Vi var ute och gick en runda nu i eftermiddag, det var så skönt. Har ju varit så kallt men idag var det mildare, då får man passa på=)

Nu blir det mys med Julia innan det blir läggdax för henne=)

Inga kommentarer: