söndag 20 maj 2012

Lukas Patrik Dahlsten


Nu är han äntligen här, lille Lukas!
Föddes 16/5 kl 11.13, 2940 gram och 47 cm lång.

Han är så otroligt vacker och jag har fortfarande svårt att förstå att det är en pojk och att han är våran <3 Älskade barn. Han är väldigt tuttig och mammig men helt naturligt i början. Han är ganska gul i färgen men inga farliga värden utan det räcker med mycket dagsljus så ska det försvinna. Han har även blåsljud på hjärtat som dom ska kontrollera nu på återbesöket i morgon igen, är det kvar då så blir det remiss för ultraljud. 

Julia är så kär i sin lillebror och vill pussa och gosa med honom hela tiden. Det är en utmaning att ha två barn och vi håller nu på att försöka anpassa oss till livet som 2 barns föräldrar. Än så länge rullar allt på bra men jag är väldigt trött och kämpar på med amningen. Den vill inte riktigt komma igång men kan vara så när man är snittad. Så förhoppningsvis kommer den igång snart.

Vi har inte tagit emot mycket besök än, så vi får se när vi har ork för det.

Tack alla för era fina gratulationer till vår prins!

Tänk att vi nu har 2 så vackra och underbara barn och en av varje, trodde inte det kunde bli pojkar i min familj <3

4 kommentarer:

Eleonore Karlsson sa...

Stort grattis till eran lille prins.han är så fin!!!
Lycka till!!!

Kram Eleonore

Angelica Frank sa...

Vad fint du skriver Mickan.Ni är så fina ,alla familjemedlemmar.Julia är säkert stolt över att vara storasyster åt en så fin lillebror.Önskar er allt gott från hjärtat,kram.

Jessie sa...

Underbart att läsa och se vännen!
Han är såå fin! Sån liten plutt :)
Må så gott! Kram

Imsavimsa sa...

Grattis till lillplutten! En sån liten sötnos, riktigt underverk verkligen :). Lukas är ett fint namn, har vi en också, fast med c :).