fredag 10 augusti 2012

Vart tar tiden vägen??



Tiden går verkligen jätte snabbt nu!
Patrik har redan haft sina 6 veckor semester så på måndag återgår vi till vardagen igen. Usch får sån ångest för sen Lukas föddes så har Patrik bara jobbat 2 veckor. När han jobbar dag går det ju an men kvällarna är det värsta jag vet. Men men jag vänjer väl mig!

Lukas är redan 3månader nästa vecka, helt otroligt. Känns som igår när han föddes fast samtidigt känns det som vi har haft honom hela tiden. Han utvecklas hela tiden. Han kan vända sig från mage till rygg, små skratta (väntar varje dag på det där riktigt goa babyskrattet!), han vill gärna gripa saker och kämpar som bara den för att ta tag i dom och flytta dom till munnen, äter på sina händer hela tiden och är väldigt stark i nacken. Allt händer så snabbt nu! Han är en pojk som vet vad han vill och är så generös med sina goa leende och glädjetjut:) Lille vän är så galet kär i dig :)

Julia är så duktig! Hon är så förstående mot sin lillebror och visar nästan aldrig avundsjuka. Vi försöker involvera henne hela tiden och det nöjer hon sig med. Hon är en sån förståndig och klok lite flicka. Hon snappar upp allt och har så mycket tankar och funderingar,älskade barn! Hon är hemma i 2 veckor till sen börjar hon på dagis 15 timmar i veckan. Det är bra för henne att få komma iväg och leka av sig lite :) Hon känns så stor nu lilla gumman även om hon bara snart är 3 år! Hon fyller ju år nu den 26.e då blir det kalas för hela slanten! Som hon längtar :)

Annars rullar livet på och vi har haft en fantastisk sommar även om vädret inte har varit på topp!..

Inga kommentarer: