tisdag 2 mars 2010

Tisdag..

Min fina Theo=)=)

Vilket vackert väder att vakna upp till, ännu härligare är det att Julia sov hela långa natten=) Så skönt när hon gör det!

Förra veckan var det ju fullt upp! I torsdags var vi hembjudna till Nella, där bjöds det på blåbärspaj=) Lika roligt som alltid att träffas!
I fredags packade vi bilen knöka full och åkte mot Linköping, det gick kanon bra!
Sen när vi kom fram så åt vi sen begav vi oss ner på stan. Jag hittade en väska, pyjamas och ett par jeans till Julia. Sen åkte vi hem och gjorde fylld franska=) Vi la Julia i resesängen som vi hade fått låna. Hon sov till 21.30 sen var det kört så sammanlagt fick vi sova 3,5 timme den natten. Trötta och slitna på lördagen visste vi inte om vi skulle stanna eller åka hem. Men vi stannade och Johanna, Tony, Madde, Jocke, Wille och Nella kom också=) Så vi åt och gick på ikano huset. Var trevligt men gud så trötta vi var! Där köpte jag ett par rosa badtrosor, en body, scarfs och ett jätte gulligt sett med tunika och leggings till Julia=) Älskar att handla till henne! Finns inget stop ju! Men nu får jag nog lugna ner mig lite! Vi åkte hem till Erika lite tidigare än dom andra men sen när dom kom så bjöds det på super gott fika, Erika hade gjort parisebullar, dammsugare, bullar och "makadoner", hehe=) Kanon gott var det! Dom stannade till efter melodifestivalen, vilket var trevligt men jag hann inte umgås så mycket för Julia var så gnällig, övertrött och ledsen. Ångrade då att vi inte hade åkt hem. Men vi kämpade oss igenom natten och hon vaknade 4-5 gånger. På söndagen packade vi ihop allt och åt middag sen begav vi oss hem. Väl hemma så förändrades Julia ganska snabbt. Hon är nog lite extra känslig nu med tänder på gång. Hennes första har ju spruckit igenom men såg igår att även den andra är på väg, så det är kanske inte så konstigt att denna helgen har varit lite knasig! När vi kom hem slängde vi oss i soffan och Julia somnade så gott på kvällen och vaknade bara en gång under natten.

Hon har varit väldigt strulig med maten nu med, läste att det kan bli så när tänderna kommer. Men vi har ju fått i henne till slut. Så vi har fått avstå vanlig mat nu i några dagar för hon total vägrar och kräks direkt. Hon är ju väldigt klängig nu med och vill inte vara ensam. Både på gott och ont det där. Men annars är hon ju sitt goa och glada jag=)

Igår blev vi bjudna på middag hos mormor=) Alltid lika gott=) Hon ville ju träffa Julia med, hon klarar sig knappt en dag utan henne! Hehe, hon är rolig hon. Vi gick lite på stan efter det och hämtade paket från lindex som man får när man är medlem i liberoklubben. Köpte även en skjorta till mig.

Idag var vi egentligen bjudna hem till Jessica och Tilde, men tyvärr så blev Tilde sjuk igår. Man tycker så synd om dom när dom blir sjuka, fy man blir så hjälplös. Bara man kunde få bli sjuk åt dom. Men tyvärr funkar det ju inte så. Så idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får se alltid dyker det upp något!

I morgon skulle det vara barnsång i Hult, men vi kan ju tyvärr inte ta oss dit så vi får träffa tjejerna och barnen vid något annat tillfälle framöver.

Dax för lite frukost!

Inga kommentarer: