tisdag 29 december 2009

Nu är julen över..

Då har vi för första gången fått fira jul ihop som en liten familj och lilla Julia fick för första gången se en julgran=) Det har varit en intensiv men mysig och trevlig jul. Vi har varit på 6 olika firanden den 6.e var på annandagen när Sofie fyllde 19 år=)
Julia har varit så snäll och lätt nu så vi har haft det så lugnt och mysigt. Hon har varit trött den senaste veckan och sovit mycket, blir väl så av alla intryck och människor som drar och sliter överallt, men lika glad har hon varit för det! Nu i dagarna har hon skrattat så där riktigt gott, vi hade sån tur och fick det på film=) Patrik och jag har fått många fina paket och Julia ännu mer=) Hon fick leksaker, massor med kläder, böcker, tallrik med sked m.m. Så vi är mer än nöjda=)
Så roligt att få fira julen med sitt barn, blev så mysigt! Men stressig var julafton för först på morgonen var det frukost hos Patriks bror sen var det hem och förberedda allt till maten och dukningen. Vi blev 11 sammanlagt och det blev så lyckat allt Men jisses så trött jag var på kvällen sen!

Julia har även fått börja smaka gröt nu=) Hon smakar nu lite varje kväll och igår smaskade hon rejält och såg ut att gilla det=) Men gud vad hon ser ut sen, hon drar händerna fulla med gröt i hela ansiktet och i håret! Igår var vi tvungna att bada henne efter gröten=)

Sist vi var hos bvc så hade inte lillan gått upp så mycket som hon borde, hon hade ju gått upp men inte riktigt så bra som innan. Men det beror ju på att hon kräktes så och var dålig. Men nu har vi gått över till nan igen och hon verkar inte alls allergisk, hon äter med god aptit och behåller allt=) Så nu borde hon gått upp bra till nästa gång. Vi ska dit i mitten av Januari för att kolla en extra vikt sen den 27.e blir det 5 månaders vaccinationen. Den ser jag inte fram emot! Men det måste ju göras!

Annars har det bara rullat på har varit massor varje dag nästan, men igår och idag har vi bara slöat och tagit det lugnt. I morgon är det tänkt att mamma ska ha Julia så Patrik och jag kan gå på bio, avatar=) Men vi får se hur mammsen mår tills i morgon.

Nu ska jag gosa med lillan igen=)

Inga kommentarer: